Ovesnou kaši známe většinou ve sladké úpravě. Je však skvělá i ve slané verzi.
0
Přidat k oblíbeným
Ovesná kaše s kurkumou
Suroviny
Postup
-
Orestujte cibulku, bez oleje, pouze na správně rozpálené pánvičce nebo na trošce vody.
-
Přidejte houby a duste, až houby změknou. Dávejte pozor, aby se cibulka a houby nepřipálily.
-
V hrnci smíchejte směs cibule a hub spolu se všemi ostatními surovinami, vyjma špenátu. Přiveďte k varu, pak vařte na mírném ohni. Občas promíchejte, až se vstřebá všechna voda a ovesné vločky nabydou krémové konzistence. (Přibližně 20 minut.)
-
Vmíchejte špenát. Sejměte z plotny, přikryjte hrnec pokličkou a nechejte chvíli stát, až špenát změkne.