Jednoduchá večeře či oběd. A smíchaný si ho také snadno vezmete kamkoliv s sebou.
Trocha mexické inspirace.

Rýže s fazolemi a zelenou veganskou zakysankou
Suroviny
- 1 š černé fazole z konzervy nebo mražené
- 1 š zeleninový vývar
- 2 ks rajče pokrájená
- 3 ks jarní cibulka
- 1 š kukuřice vařená nebo z konzervy
- 1 ks paprika barvu, kterou máte rádi
- ½ š koriandr čerstvého
- salsa podle chuti
- tabasco podle chuti
- Zelená zakysanka viz odkaz na recept níže
Postup
- V hrnci prohřejte černé fazole z konzervy (nebo předem uvařené z mrazáku) a zeleninový vývar.
- Přidejte uvařenou rýži.
- Vmíchejte všechny ostatní suroviny. Salsu a Tabasco můžete samozřejmě vynechat.
Poznámky k receptu
Směs můžete také zabalit do tortilly a podávat takto.
Jídlo skvěle chuťově doplní Zelená veganská zakysanka.